SUPPORT

Statistieken bandbreedte

Uw eigen bandbreedte en traffic statistieken, altijd bereikbaar, goed overzichtelijk

Welkom op de statistiekenwebsite van Easynet. 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt de internetconnectiviteit van uw leased line en/of uw server in ons datacenter gemonitored op uptime, snelheid en betrouwbaarheid.

Wij willen u als klant van Easynet natuurlijk graag op de hoogte houden van de gegenereerde bandbreedte en traffic.

Amsterdam Schiphol-Rijk datacenter en Leased Line statistieken

Om statistieken te bekijken van uw Leased Line of server in het Easynet datacenter kunt u hieronder inloggen om naar uw persoonlijke pagina te gaan.

Login :
Password :

Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met het CSC.

• Tel: 020-7989880
  • Email: support@nl.easynet.net